Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mariana Ionescu Căpitanescu - Când vii, omule, pe lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,411 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu interpretează această superbă melodie, ”Când vii omule pe lume”, melodie care arată profunzimea gândirii populare românești din lumea satului. Fără dragoste, omul s-ar simți singur și nu s-ar bucura de viață. Omul trebue să accepte datul sorții, să își asume destinul și să înfrunte ”dorul și supărarea”, să muncească, să lupte pentru viața și dragostea sa, fiindcă nu ar ști să le prețuiască dacă nu ar avea ”riduri pe frunte, fire albe la tâmple”. Omul nu trebuie să-și facă ”inima piatră”, trebuie să treacă peste amărăciunea vieții, pentru a simți dulceața dragostei și a vieții. Melodia reprezintă o radiografie a existenței umane, cântată în cheia magică a filosofiei populare românești, care constituie fundamentul folclorului popular românesc, alături de sonoritatea muzicală tradițională, izvorâtă din inima naturii românești unice.

Melodia cântată de îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu beneficiază de coloană sonoră de excepție, vocea îndrăgitei interprete de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu sicronizându-se în mod excepțional cu aceasta, mai ales cu acordurile înalte și armonioase ale viorilor. Dragostea te face să prețuiești fiecare clipă, după cum și truda te face mai puternic, mai înțelept și mai iubitor.

Melodia cântată de îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu este unacu mesaj, cântată în ritm lent, armonios.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu este o voce de referință a folclorului tradițional românesc din Oltenia, iar interpretarea sa magistrală o face să fie mereu în conștiința publicului, să fie nelipsită de la concerte, de la petrecerile publice și private.

Comenteaza

RSS
Positive SSL