Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Florentina si Petre Giurgi - Auzita-n intr-un loc

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,484 Vizionari

Publicitate

Descriere

Soții Florentina şi Petre Giurgi şi-au unit destinele în urmă cu 37 de ani, povestea de dragoste între cei doi înfiripându-se încă de pe băncile şcolii. Florentina şi Petre s-au îndrăgostit încă din clasa a VI-a, iar de atunci au rămas de nedespărţit.

Provenind de pe plaiuri maramureșene, unde și iarba cântă și izvoarele, cei doi soți s-au născut parcă pentru a cânta și a juca, pentru a veseli sufletele oamenilor și a cuceri scenă după scenă, premiu după premiu.

Cei doi artiști iubiți și apreciați, care au cucerit nenumărate scene și festivaluri de folclor, au fost uniți nu doar de muzică, dar de iubire și respect reciproc în tot ceea ce au făcut, fiind un exemplu de oameni frumoși pentru cei din jurul lor și niște părinți și bunici model.

Cei doi artiști spun că nu își amintesc să fi avut multe sărbători în familie din cauza concertelor, nici concedii, dar în fiecare an au avut concerte în străinătate unde sunt foarte căutați, așteptați și îndrăgiți.

Soții Florentina şi Petre Giurgi au lansat de-a lungul timpului numeroase albume și melodii, dintre care amintim: „Să mă văd codrule-n tine”, „Mare-i lumea și nu-ncap”, „De pe Iza mai în sus”, „De te duci străin în lume”, iar de curând au lansat albumul „Auzită-n într-un loc”. Pe acest album putem găsi melodia „Domne de tăte mi-ai dat”, o melodie pe care o recomadăm cu drag.

Comenteaza

RSS
Positive SSL