Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Mihai Iancu - Asta este viaţa mea

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
10,435 Vizionari

Publicitate

Descriere

Scena folclorului românesc este asemeni oricărei scene culturale, care se poate deschide sau închide, pe care o poți urca la timp sau poți alege să stai departe de consacrare. Mulți artiști, aleg să rămână cumva în notorietate din lipsa de mediatizare, iar alții, din contră, aleg mediatizarea înainte de toate. Pentru unii muzica este profesie, iar pentru alții este iubire pură.
Doi artiști frumoși, tineri și talentați ai Banatului, mai precis din Timișoara, sunt Mihai și Mihaela Iancu. Pe aceștia îi puteți asculta live la România Radio, Radio Mihai Iancu, sau  pe canalul de youtube al acestora. Pe lângă aceste forme de mediatizare și prezentare a muzicii lor, artiștii mai participă la diverse evenimente locale cu specific folcloric, sau la evenimente private.


Muzica interpretată de ei este cu precădere muzică bănățeană, iar vocile calde, atitudinea scenică, modestia și naturalețea acestora, fac parte categoric din talentul cu care i-a înzestrat natura, iar ei l-au lucrat în multe ore de pregătire muzicală.
Mihai Iancu are câte ceva din toți interpreții zonei și ne cucerește cu fiecare interpretare a sa. Din melodiile interpretate de acest, remarcăm chiar melodia recomandată „Asta este viața mea”, „Anii din copilărie”,„La birtul de lângă drum” și altele, pe care vă invităm să le audiați.

Comenteaza

RSS
Positive SSL