Muzica populara - e-neatza.ro

Angelica Flutur - Mamă, mamă, ce-ai crezut? (preluat de la Irina Loghin)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
39,330 Vizionari

Publicitate

Descriere

Într-un interviu, Angelica spune despre ea că la momentul debutului său, ea nu semăna cu alții și nici alții nu semănau cu ea. Și avea dreptate! Doar una este Angelica noastră, Cosânzeana huțulilor din Obcinile Bucovinei, păstrătoarea și iubitoarea de autenticitate românească, de folclor și tradiții.
Angelica s-a născut în Ciumârna, comuna Vatra Moldoviţei din Suceava și a debutat pe scenă la îndemnul minunatei și inegalabilei artiste, Sofia Vicoveanca, ea însăși fiind parte a tezaurului autentic românesc!
Angelica Flutur s-a remarcat din prima clipă prin delicatețea sufletească, prin modulațiile vocii ei îngerești, prin modestia și naturalețea care ne-a intrat la inimă pentru totdeauna și ne-a topit simțurile.


Angelica este acea interpretă care frapează prin tot ceea ce cântă și tot ceea ce este. Un om de o delicatețe sufletească deosebită, ea iubește și dă mai departe obiceiurile și tradițiile, cu sfințenie și ne prezintă porturi populare vechi de peste 180 de ani.
Angelica a studiat la Universitatea „Ștefan cel Mare”, Suceava și este căsătorită cu Cătălin Pîslariu-Flutur și trăiește în Suceava, pe plaiurile mult iubite, pe care le cântă și le prezintă în melodiile sale. A locuit o vreme în capitală, dar a tânjit în fiecare clipă după Suceava ei iubită.
Câteva melodii cântate de Angelica Flutur ar fi: „Pe obcini în Bucovina”, „Mamă, mamă ce-ai crezut” , „Ista-i joc din satul meu”,„ Să iubești o suceveancă”,„Spune lună și tu soare”,„Hora lui Cuza”, cea din urmă melodie, fiind lansată în 2018. „Hora lui Cuza” este un cântec vechi, cules de Alexandru Voevidca, redat de Dl. Ion Dragusanul și înregistrat de Răzvan Mitocean.

Comenteaza

RSS
Positive SSL