Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Tu într-o parte eu în alta

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
72,644 Vizionari

Publicitate

Descriere

Deși acum trăiește o viață de vis, având orice își dorește și putând să își îndeplinească orice dorință, Valentin Sanfira nu a fost tot timpul un om cu o situație financiară bună. În copilărie, artistul a fost sărac și a reușit, prin voință și ambiție, să se ridice tot mai sus. Toți banii pe care îi avea atunci erau 5 lei pe săptămâna, iar alimentul pe care îl consuma cu regularitate era pâinea, luându-și una în fiecare seară. Părinții lui au muncit mult, iar mama sa este un model pentru el, datorită faptului că nu a plecat niciodată capul. Valentin este un om credincios și pentru fiecare spectacol Îi

mulțumeste Lui Dumnezeu pentru că l-a ajutat să ajungă pe scenă și l-a ridicat de jos. Dorința cea mai mare a artistului a fost să muncească mult și să câstige atât încât să își ajute familia și părinții lui să nu mai fie nevoiți să muncească, lucru care s-a îndeplinit cu timpul.
Valentin Sanfira s-a născut pe data de 29 decembrie 1989, studiază în prezent Managementul Afacerilor și a absolvit Conservatorul, secția pedagogie muzicală. A câștigat premiul al II-lea la Festivalul Internațional al Cântecului Popular “Mamaia 2008”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL