Muzica populara - e-neatza.ro

Camelia Pop si Fratii Mat - Romani buni ai mei sunteti

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,568 Vizionari

Publicitate

Descriere

Camelia-Raluca Pop s-a născut și a copilărit pe meleaguri bistrițene, după liceu continuându-și studiile la Cluj timp de 8 ani, unde a și rămas să activeze ca și contabil.

Deși cântăreața este născută și a copilărit în Bistrița, inima ei a doinit mereu melodii de pe malul Mureșului, părinții săi provenind de acolo, ea auzind astfel destul de des în casă aceste acorduri. Dar viața, avea să îi pregătească o și mai mare surprirză, când după ce inima ei se leagă de  Ghiță Mâț, un ceteraș talentat din Maramureș, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire “moroșenească”, avea să cânte și ea împreună cu cei doi frați, muzică populară din

Maramureș. Pentru Camelia și Frații Mâț muzica populară este foarte importantă, ei încercând mereu să învie spiritul cântecului tradițional autentic, a horelor din străbuni, păstrând astfel rădăcinile tradiției vii.

Câteva melodii din repertoriul Cameliei Raluca Pop și Frații Mâț, ar fi: Din șură pân' la jirezi" , „Merg horind pe ulicioară”, „Spune-mi inimioară, spune-mi”, „Hai ceteraș lângă mine”, etc

De curând, în luna iunie, au lansat melodia „Români buni ai mei sunteți”, o melodie plină de suflet, de gânduri bune și frumoase, cum numai cei trei știu să ne aducă în suflete și în case.

Comenteaza

RSS
Positive SSL