Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Viorica Ciubotaru - Am băiat, dar am și fată

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
33,716 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Viorica Ciubotaru este o talentată solistă autohtonă, îndrăgostită de muzica populară încă din copilărie. Pentru a-și urma pasiunea, tânăra urmează un liceu de profil - Liceul de Muzică din Tiraspol - apoi își continuă studiile în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, secția “Canto popular”.

 Dintre marele nume ale folclorului românesc, interpreta se simte atrasă, în mod special, de modalitatea profesionistă a interpretării Irinei Loghin și de repertoriul Mariei Lătărețu, de unde se mai inspiră uneori.

 Însă, Viorica Ciubotaru știe să își încânte publicul și cu creații proprii, de la versuri la linie melodică, reușind să-și creeze un palmares bogat și atrăgător. 

 Pe lângă prestația de artistă, tânăra își completează cariera cu un alt rol: acela de profesor, în cadrul Școlii de Arte “Alexei Stârcea”.

 Pe parcursul dezvoltării sale artistice, Viorica Ciubotaru participă la mai multe concursuri și festivaluri din țară, unde obține premii importante și reușește să se facă remarcată. Dintre acestea, merită amintite: Festivalul cântecului ostășesc “Onor la datorie” (locul I) și Festivalul “Satule, mândră grădină” (locul II).

 Videoclipul melodiei “Am băiat, dar am și fată” (muzică și text, compuse de Viorica Ciubotaru) se află încărcat pe canalul youtube “Viorica Ciubotaru”, inițiat în 2015 și dedicat aparițiilor sale muzicale.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL