Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

CLICK - Fata mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
755 Vizionari

Publicitate

Descriere

CLICK își surprinde fanii cu o piesă excepțională, nouă, ”Fata mea”. Producția Mahia Beldo, sub sigla Scandalos Music este un videoclip realizat de Claudiu Stan și o are ca protagonistă pe Ana Vișan. Piesa ”Fata mea” deschide albumul ”Lume dragă”, semnat de îndrăgitul hip-hoper Click.

Se spune că mesajul prezentului pentru copiii din viitor a îmbrăcat mai multe forme. Ne amintim de ”Învățăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie”, în care tatăl își învăța fiul despre meandrele politicii și ale conducerii unui stat.

CLICK spune că ”Fata mea„ este ”o scrisoare trimisă în viitor, către copilul meu. Este definiția dragostei și compasiunii de părinte care stă în sufletul fiecărui om”.

CLICK spune că melodia încurajează personalitatea autentică și frumusețea naturală a fiecărei om. ”Ține minte unii nu sunt făcuți să stea în peisaj doar vor trece în demaraj prin viața” ta, ”frumusețea este numai o parte”. Fata este sfătuită să își urmeze reațiunea și inima, să aleagă bine, să muncească pentru visul ei, indiferent dacă este ”o familie sau un rol la Hollywood” . ” Inima te va duce departe, frumusețea e numai o parte, capul sus, că ai cu cine, fata mea, tu să fii cineva, ne ai pe noi în spate, în primul rând, te ai pe tine, familia poate să treacă peste tot ca o armată” sunt versuri de o profundă sensibilitate, demosntrând că hip-hopul poate transmite mesaje profunde, cu impact social, la fel de bine cum, cu secole în urmă era posibil prin intermediul unei cărți cu sfaturi.

”Nu miza pe o carte, mizează pe caracter” este un sfat dat de CLICK, un sfat pe care-l găsești la orice psiholog, antrenor personal sau specialist în carieră, ceea ce oferă melodiei o garanție că , ascultând-o vei avea numai de câștigat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL