Muzica populara - e-neatza.ro

Enrique Iglesias - MOVE TO MIAMI (Official Video) ft. Pitbull

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
3,579 Vizionari

Descriere

Enrique Miguel Iglesias Preysler, cunoscut ca Enrique Iglesias nu este altul decât fiul consacratului cântăreț spaniol, Julio Iglesias.  Enrique s-a născut pe 8 mai 1975 în Madrid și a iubit muzica de mic, moștenind talentul de la tatăl său, dar și carisma. Și-a început cariera în 1995 sub girul discografic a lui Fonovisa, la 19 ani, plecând să trăiască la Toronto pentru ceva timp , pentru a putea începe înregistrările la primul său CD, ascunzându-se de părinți și lăsându-și incertă cariera universitară . În 1995, și-a lansat primul său album în spaniolă , album ce se numea "Enrique Iglesias". Cu acest album el va începe cariera sa muzicală, devenind unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului XX. Cariera sa cunoaște un avânt

deosebit, Enrique având priză la publicul de toate vârstele, dar în special la publicul tânăr, căruia i se adresează cu melodii deosebit de calde, de romantice, deși unele sunt în ritmuri mai vii. Enrigue a înregistrat până în prezent mai mult de 10 albume, 6 compilații și peste 76 de clipuri muzicale.  Se bucură de un succes enorm, având mai multe colaborări, printre cele mai importante fiind cea cu Pitbull, artist cu care a mai lansat videoclipuri care au devenit hituri în timp record.

De curând, Enrique, lansează din nou alături de Pitbull melodia „Move to Miami”, melodie care deja a spart audiența și va deveni ca de obieci un record de audiție.

Comenteaza

RSS
Positive SSL