Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Smiley - Va fi bine! | Official Video

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,453 Vizionari

Publicitate

Descriere

Smiley este un artist total, care uimește prin bucuria de a trăi pe care o aratăîn cântecele sale. Toate melodiile lui converg către ideea că totul va merge bine, indiferent prin ce greutăți trecem. Smiley știe să pună pe muzică momentele vieții de zi cu zi, lucruri normale, pe care cântecele sale le transformă în veritabile bijuterii muzicale. ”Va fi bine” este expresia speranței, adică oamenii vor ști să o ia mereu de la capăt, indiferent de cât de greu le este. Smiley spune că toate relele trebuie învinse, iar speranța să nu dispară. Smiley îndeamnă oamenii să afirme cu tărie ceea ce gândesc și oricând au ocazia, să afirme că totul va fi bine.

Orice om matur are dreptul să copilărească. O cugetare filosofică spune că la bătrânețe înțelegi maturitatea cu care, copil fiind, te jucai. Smiley știe să fie copil mare, vrea să fie un ”oarecare”, un om care între două ”două datorii la stat”, după ce ”are bani de dat”, ”lasă mașina în parcare” și apoi își invită publicul, în melodia de față să spună cu tărie că ”va fi bine”.

Smiley poate face cu ușurință muzică, film, poate fi un jurat de excepție la emisiuni de profil, reușește să aducă zâmbetul pe buze, în cele mai dificile situații. Smiley este personificarea zâmbetului, însă nu trebuie să ne limităm la simpla traducere din limba engleză.Smiley nu este numai un zâmbitor, este cel care promovează, împrăștie buna dispoziție, ceea ce determină ca muzica lui să fie ascultată de toate vârstele.

Comenteaza

RSS
Positive SSL