Muzica populara - e-neatza.ro

Ace of Base - All That She Wants (Official Music Video)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
3,852 Vizionari

Publicitate

Descriere

Ace of Base este un grup suedez (activ între anii 1990-2012), format, inițial, din patru membri: Ulf "Buddha" Ekberg și cei trei frați Jonas "Joker"Berggren, Malin "Linn" Berggren și JennyBerggren.

Apogeul carierei lor muzicale este atins între anii 1992-2002, când înregistrează patru albume și vând mai mult de 30 de milioane de copii în întreaga lume, calificându-se, astfel, printre primele trei formații de succes, de origine suedeză, după ABBA și Roxette.

În 2007, Linn părăsește trupa, iar între 2007 și 2009, cei trei membri rămași în formula Ace of Base susțin concerte în Europa și în Asia. În 2009, și Jenny pleacă din formație, cu scopul de a se orienta spre o carieră solo, iar în perioada 2009-2012, băieților Ulf și Jonas, li se alătură două soliste noi, Clara Hagman și JuliaWilliamson.

Cele mai cunoscute melodii ale grupului Ace of Base rămân, și azi, în memoria celor care le-au ascultat muzica, în perioada lor de glorie. Dintre acestea, amintim câteva titluri: "All that she wants", "Proud and young", "The sign" sau "Don`t turn around".

 

"Happy Nation" este un single lansat în 1992, sub semnătura casei de înregistrări scandinave MegaRecords. Melodia este influențată de ritmurile din muzica reggae jamaicană, iar în 1995 intră în "GuinessBook of World Records", calificându-se drept cel mai bine vândut LP de debut, realizat într-un studio, din istoria muzicală.

Mesajul cântecului este în consonanță cu doctrina religioasă creștină, în care au crescut frații Berggren (în special Malin, care a cântat în corul bisericii). Astfel, versurile vizează nașterea omului "nou", menit să-și conducă "poporul", în perfectă armonie cu acesta.

Comenteaza

RSS
Positive SSL