Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ace of Base - Cruel Summer (Official Music Video)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină
2,180 Vizionari

Publicitate

Descriere

Grupul suedez de muzică pop,”Ace of Base”, a apărut pe piața muzicii europene în anul 1993 cu melodia „The Sign” de pe primul album, „Happy Nation”.
Succesul a fost fulminant astfel încât în scurt timp, hit-ul acesta s-a răspândit în top-urile muzicale din întreaga lume.
De altfel, albumul de debut a fost foarte bine vândut în acea perioadă, lucru care a adus venituri considerabile producătorilor dar și membrilor acestui grup.
În anul 1998 formația ”Ace of Base” a lansat hit-ul ”Cruel Summer” după succesul obținut anterior cu piesa ”Life is a Flower”.

Melodia a fost primită cu nerăbdare de fani și a avut o staționare mai îndelungată  în topurile din SUA și din  Canada, unde s-a menținut săptămâni la rând în vârful preferințelor ascultătorilor programelor de radio.
Dacă ar fi să explicăm în câteva cuvinte succesul celor patru suedezi, am putea spune că piesele lor au captat publicul de la început prin rezonanța plăcută a muzicii pop dar și a influențelor „dance” care au dat ritmul potrivit pentru cei care vor să și danseze, nu numai să asculte.
Trupa suedeză ”Ace of Base” a concertat și la București la Sala Palatului, pe 8 noiembrie 2008, în penultimul an de activitate.

Dintre hit-urile anilor 90 pe care suedezii le-au cântat în acea seară fanilor din capitală, nu a lipsit ”Cruel Summer”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL