Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cezar Stratan - Tatal nostru (rugaciune la 2 ani)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse
1,337 Vizionari

Publicitate

Descriere

Poate că ne era dor de Pavel Stratan, sau de celebrul hit "Ghiţă" care a consacrat-o pe celebra sa fiică, Cleopatra. Acum însa, este vorba de o voce la fel de gingaşă şi blajină, şi anume Cezar, fratele Cleopatrei.

Acesta ne încântă cu rugăciunea"Tatăl nostru", rostită într o manieră caldă şi copilăreasca la numai 2 ani.Se pare că talentul oratoric al fraţilor Stratan este, fără doar şi poate o moştenire valoroasă de familie. Debutul lui Cezar este unul bun, şi este uşor de înţeles că artistul încearcă încă un debut de succes pe piaţa muzicii româneşti cu încă un membru al frumoasei sale familii. Debutul este unul deosebit faţa de alte tinere talente din muzica românească: Cezar şi a făcut debutul cu o rugăciune, rostită în stilul caracteristic.

Nu putem să nu sesizăm deasemenea asemănarea izbitoare cu sora sa, Cleopatra Stratan.

Dacă "reţeta Cleopatra"a fost un succes, nu avem nici cea mai mică îndoială, că şi Cezar va face onoare fumoasei familiei din care provine. Nu putem să uităm ce entuziasmaţi eram cu toţii când vizionăm pe youtube melodiile Cleopatrei. Copiii învăţaseră versurile şi intonau cu drag melodiile acesteia.

Dacă atunci entuziasmate fără măsura erau fetiţele, acum a venit rândul băieţilor să se bucure de ritmurile strataniene. Să sperăm că şi Cezar Stratan va avea un succes la fel de mare, pe cât l au avut tatăl său şi sora sa în industria muzicii romaneşti. Aşteptăm cu nerăbdare şi mai multe surprize care vor mai urma din partea familiei Stratan.

Comenteaza

RSS
Positive SSL