Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Cleopatra şi Pavel Stratan - Noapte bună!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
114,839 Vizionari

Publicitate

Descriere

La vârsta de 3 ani, micuța Cleopatra Stratan interpreta pe scenă diverse melodii pentru copii, compuse de tatăl ei, Pavel Stratan, cântăreț de muzică folk venit de la Chișinău în România.
Acum Cleopatra are 14 ani dar noi ne amintim de ea de pe vremea când ne-a uimit cu drăgălășenia fetiței pasionate de muzică.Ea era  acompaniată pe scenă de Pavel, cu chitara și cu vocea.
A fost copilul care a reușit la numai 3 ani să interpreteze o colecție de piese  care au fost editate sub forma unui album, iar doi ani mai târziu a continuat cu o colecție de colinde iarnă.
O vedem în acest videoclip cu melodia Noapte bună”și ne minunăm de naturalețea cu care cântă, fără nicio  emoție.

 

 

Deși a avut un mare succes în România fiind un exemplu pentru copiii care iubesc muzica și visează să ajungă vedete, Cleopatra Stratan nu și-a extins repertoriul pe măsură ce a crescut
Cântărețul din Basarabia, Pavel Stratan, a trăit în România cu familia sa aproape 13 ani dar până la urmă a decis să se întoarcă la Chișinău și să-și câștige existența ca profesor de sport.
Dificultățile financiare și lipsa contractelor pe piața showbiz au fost cauzele care l-au determinat să revină în Republica Moldova,țara sa de origine.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL