Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Zdob si Zdub feat. Loredana & Лигалайз - БАЛКАНА МАМА / BALKANA MAMA (official video 2018)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
1,165 Vizionari

Publicitate

Descriere

Anul 2018 se anunță a fi unul cu foarte multe surprize, mai ales pe plan muzical. Chiar în prima lună a acestui an, acum câteva zile a avut loc lansarea noii melodii semnată Loredana, Zdob și Zdub și Лигалайз. Piesa “Balkana Mama” face furori la scurt timp de la apariție și cu siguranță o vom auzi pe tot parcursul anului și mult timp de acum înainte.
Zdob și Zdub sunt printre primele formații de muzică rock alternativ ce au “acaparat” România, fiind activi pe piața muzicală de la noi din anul 1994 până în prezent.

Grupul a apărut ca dorință a unor prieteni din Republica Moldova și s-a dovedit a fi o idee genială. În 2005, ei au reprezentat pe scena Eurovision, Republica Moldova. Au reușit să se claseze pe locul 6 în concurs, dar nu s-au dat bătuți și au revenit 6 ani mai târziu cu melodia “So Lucky”, când au ajuns pe locul 12, părăsind din nou scena cu aplauzele și admirația bine meritate. Au avut oportunitatea de a cânta în deschiderea celor mai mari formații rock: Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, The Garbage, Rollins Band etc. Au susținut concerte în peste 20 de țări, iar în total au lansat 8 albume.

Comenteaza

RSS
Positive SSL