Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Volvo VNL 2019 interior - Mini Bedroom on the Road (LUXURY TRUCK)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,042 Vizionari

Publicitate

Descriere

Noul model VNL 2018 al Diviziei de autocamioane VOLVO aduce multe modificări de design interior, comparativ cu modelele anterioare, fabricate în 2017.

La exterior, liniile caroseriei în partea din față urmează conturul motorului.La fel la interior, bordul a fost conceput astfel încât să asigure o bună aerisire a motorului și a cutiei de viteze.

Pentru conducătorul auto a fost creat un post de conducere cu comenzi concentrare pe o suprafață mai mică, după cum a declarat Brian Balicki, proiectantul-șef al design-ului conceput pentru habitaclu.

Este un model unic în industria autocamioanelor VOLVO.Coloana volanului este telescopică, volanul poate fi rabatat și reglat pe verticală, iar poziția sa poate fi adaptată în funcție de preferințele șoferului.

Toate butoanele și manetele sunt poziționate pentru o acționare comodă, fără efort, iar sistemul de comunicare cu baza se face prin stație de emisie-recepție.Localizarea autovehicului pe traseu este semnalizată prin GPS.

Calculatorul de bord are un afișaj destul de spațios, iar setarea comenzilor se face digital.Pentru depozitarea sticlelor și a telefonului mobil, la bord există o nișă specială, dispozitive-suport montate în apropierea postului de conducere, dar și un frigider (minibar).

Specialiștii au îmbunătățit sistemele de reglare a scaunelor, iar în partea din spate a cabinei au prevăzut un mini-dormitor, pentru timpul de odihnă al conducătorului auto.

Comenteaza

RSS
Positive SSL