Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vladuta Lupau - Vin acasa de Craciun

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Colinde
2,874 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupașcu oferă un adevărat regal al muzicii populare, un maraton folcloric de peste trei ore. Artista Vlăduța Lupașcu consideră că acesta este proiectulei de suflet. ”Vin acasă de Crăciun” este o odă închinată spiritului Sfintelor Sărbători de Crăciun când românii aleg să fie acasă, alături de cei dragi, ajunsă la Ediția a V-a.

Românii aleg, de cele mai multe ori, să petreacă sărbătorile acasă, petrecerile la restaurante și în cluburi fiind de dată mai recentă.

Concertul de față cuprinde o serie lungă de melodii extraordinare și, totodată, reprezentative din majoritatea arealelor și regiunilor folclorice ale României. Urmărind cu atenție acest videoclip, spectatorii români de pe toate meridianele lumii pot face o incursiune în lumea celor mai populare și cunoscute melodii specifice sărbătorilor iernii, pot vedea principalele stiluri de dans, precum și o veritabilă paradă a costumelor populare.

Pe parcursul concertului de față, melodiile populare extraordinare, dedicate sărbătorilor de iarnă alternează cu melodii de petrecere, melodii tematice, melodii de joc, de voie bună. Cântecele de sărbătoare sunt atât colinde, cât și cântece cu tematică religioasă, în centrul acestora fiind bucuria Nașterii Mântuitorului nostru Domnul Iisus Hristos.

Videoclipul de față prezintă, în detaliu, prestația de excepție a mai multor orchestre populare, fiind prezentați componenții acestor orchestre. Aceștia încântă, la propriu, publicul cu prestația lor de excepție.

Realizatorii acestui film au reușit să surprindă în imagini, atât trăirile artiștilor de pe scenă, cât și sentimentele publicului care i-a răsplătit cu aplauze îndelungi pe artiștii care au încântat publicul pe scenă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL