Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vlăduța Lupău - Sub fereastra mândrii mele

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
20,488 Vizionari

Publicitate

Descriere

Vă invităm să urmăriți o nouă interpretare a cunoscutei melodii din zona Maramureșului, ce a făcut furori, “Sub fereastra mândrii mele”, cântată excepțional de tânăra speranță a muzicii populare, Vlăduța Lupău! Cântăreața a fost acompaniată la saxofon de Armin Nicoară, formația “Rapsozii Maramureșului”, Șerban Horj la vioară, la fluier – Ștefan Andreica, de clape ocupându-se Nicu Botoc.
O minte strălucită într-un trup superb, așa ar putea fi descrisă Vlăduța Maria Lupău. În vârstă de doar 27 de ani, aceasta este de profesie medic veterinar, doctorandă, dar și cântăreață. A câștigat foarte multe premii, fiind cunoscută pe plan național și

internațional: Premiul I – Festivalul Național “Rapsodia Românească”, Premiul I – Festivalul Național “Maria Lătărețu”, Premiul III – “Strugurele de Aur”, Marele Premiu “Maria Tănase”, Marele Premiu “Festivalul Național de Cătănie”, Premiul pentru Popularitate “Mamaia Folclor” etc. Este absolventă a cursurilor de licență și master din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca. Cea mai de succes piesă a sa este “Rămai bade ne-nsurat” și ilustrează perioada curentă, iubirea secolului XXI. Textul, scris într-un mod satiric, a intrat repede în sufletele oamenilor și le-a adus zâmbetul pe buze. Videoclipul a fost filmat la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Cluj Napoca și a colaborat în vederea realizării acestuia cu Ansamblul Folcloric Studențesc “Mărțișorul”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL