Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vlăduța Lupău și Alexandru Brădățan - Faină-i viața

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
94,307 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Vlăduța Lupău este o tânără solistă de muzică populară, originară din Simleul Silvaniei (județul Sălaj). Mândră reprezentantă a tinerei generații de artiști populari, aceasta ne arată că folclorul autentic românesc nu se va stinge niciodată.

 Vlăduța Lupău și-a manifestat interesul pentru muzică încă de la vârsta de patru ani, când a urcat pentru prima oară pe scenă.

 Pentru munca și talentul său a fost recompensată cu multe premii. Dintre acestea, cele mai importante sunt: premiul I la Festivalul Național “Rapsodia Românească”, Premiul I la Festivalul Național “Maria Lătărețu”, Marele Premiu “Maria Tănase” și Premiul de Popularitate “Mamaia Folclor”.

 Vlăduța Lupău este, totodată, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

 Videoclipul de mai sus constă într-un duet între Vlăduța Lupău și Alexandru Brădățan, un alt tânăr solist de muzică populară, originar din Gura Humorului, județul Suceava.

 Înregistrarea este încărcată pe canalul youtube “Vlăduța Lupău”, inițiat în 2010 și dedicat activității artistice a solistei. Aici mai puteți urmări videoclipuri, înregistrări din spectacole sau concerte.

 Alte melodii prin care artista s-a făcut cunoscută sunt: “Dragu mi-i să merg la coasă”, “Sub fereastra mândrei mele”, “Rugă pentru părinți”, “Oi la, oi la” sau “La casă de om avut”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL