Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vladuta Lupau - Frumoase-s Romancele

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno Populară
12,085 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău interpretează în videoclipul de față intitulată o melodie cu un pronunțat caracter de mândrie națională, Frumoase-s româncele.

Melodia interpretată de îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău pune în valoare frumusețea româncelor: Dar ca ochii de româncă n-ai să mai găsesți, ca o rază de lumină e privirea ei, floare albă din grădină e sufletul ei.

Videoclipul melodiei de față este bine filmat în condiții excepționale, artista este filmată călare, apoi într-o mașină cu tricolorul, după aceea călare, apoi lăsându-se purtată de leagăn. Succesounea cadrelor arată că românca este frumoasă în fiecare ipostază.

Melodia Îndrăgita Frumoase-s româncele are coloana somoră specifică unui balkan dance, cu elemente etno.

Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău transmite un mesaj că românii știu să aprecieze frumusețea neprețuită a româncelor. Mesajul merge direct la inima ascultătorilor și telespectatorilor, fiindcă și vocea artistei este una de excepție, care se adaptează cu ușurință la orice tip de melodie populară interpretată, putând aborda și melodiile apaținând unor combinații de genuri și stiluri.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău face parte din tânăra generație de interprete care promovează cu stil și eleganță folclorul românesc dar și variantele moderne ale acestuia: ”frumoasă e românca ta, știu că și ție ți-e drag de ea” este un mesaj grandios, un mesaj de fericire, împlinire și respect pentru ascultători.

Melodia Frumoase-s româncele a interpretei de muzică populară Vlăduța Lupău nu trebuie să lipsească din play-listul niciunei petreceri, fie ea de mare sau de mai mică anvergură.

Melodia de față este un omagiu al frumuseții deosebite a româncelor. Vlăduța Lupău reușește, de fiecare dată, să își promoveze frumusețea conaționalelor sale.

Comenteaza

RSS
Positive SSL