Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vladuta Lupau - Codrule cu frunza rara

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
64,568 Vizionari

Publicitate

Descriere

Deși are doar 28 de ani, frumoasa și talentata interpretă Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, datorită dedicării și talentului cu care interpretează melodiile din repertoriul folcloric.

Vlăduța Lupău spune că drumul spre succes nu a fost unul ușor, iar notorietatea își are prețul ei. A fi artist nu este deloc ușor, deoarece trebuie să te împarți mereu între zeci de concerte şi spectacole, drumuri și scene, fiind mai mereu plecată de acasă. Totuși, artista face totul cu
drag și dăruire!

Vlăduța Lupău a intrat în lumea artistică de la doar 4 ani, având un talent remarcabil și fiind foarte îndrăgită de toți. Pe parcursul carierei sale, Vlăduța Lupău a câştigat numeroase premii
dintre care amintim:

Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”;

Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”;

Premiul III – „Strugurele de Aur”;

Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie”;

Marele Premiu „Maria Tănase” sau Premiul de Popularitate „Mamaia Folclor”.

Pe lângă muzica populară și tradiții, interpreta se declară o mare iubitoare de animale, urmând cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Este cunoscută pe scena românească de muzică populară pentru glasul ei dulce și cald, dar și pentru că ne încântă inimilede fiecare dată, urcând pe scenă în costum popular și cu zâmbetul frumos pe buze.

Vlăduța Lupău a lansat de curând, în octombrie 2019, o melodie nouă și anume: „Codrule cu frunză rară”, melodie care a avut un succes deosebit, fiind foarte ascultată și având deosebit de multe vizionări pe canalul de youtube al artistei.

Comenteaza

RSS
Positive SSL