Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vladuta Lupau - Bate vantul bate

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
881 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău oferă în această extraordinară suită de 2 de melodii un veritabil regal muzical, în care folclorul popular se îmbină cu genul etno-pop, cu accente orientale, de ”balkan style and dance”.
Melodia de deschidere interpretată de îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău pune în valoare frumusețea naturii, a lunii și a stelelor ca fundal al ”dorului”, expresia unică a iubirii în limba română, intraductibilă în alte limbi.
Videoclipurile suitei de față sunt extraordinar de bine filmate în condiții excepționale, artista este filmatăîn mijlocul naturii, ziua înconjurată de floarea soarelui și seara, în pădure, ținuta de un roșu aprins făcând o impresie extraordinară în lumina difuză a serii.


Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău alături de ”Rapsozii Maramureșului” oferă clipe de distracție de neuitat, în următoarele melodii, vioara modernă, acordeonul, saxofonul și orga electronică oferind un cadru sonor de neuitat, ceea ce face ca suita de melodii să nu lipsească din playlistul unei petreceri care se respectă sau din colecția unui
iubitor de muzică de petrecere care se respectă.
Mașinile luxoase, whisky-ul, femeile frumoase, dorința de a bea un pahar alături de prieteni sunt cuvintele cheie ale acestei melodii extraordinare. Trebuie să remarcăm și ținuta impecabilă a artistei, o rochie cu paiete strălucitoare, care se încadrează cu ținuta băieților din orchestră, de un negru strălucitor, pe un fundal cu reflexii de cristal și diamant.
Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău face parte din tânăra generație de interprete care promovează cu stil și eleganță folclorul românesc dar și variantele moderne ale acestuia.

Comenteaza

RSS
Positive SSL