Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Virginia Irimuș - Cântecul românilor duși din țară

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
45,199 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Virginia Irimuș este o tânără solistă de folclor, originară din zona Chioarului (Buciumii Șomcuței). Aceasta se distinge, în rândul tinerilor artiști de muzică populară, prin sensibilitatea și profunzimea cu care își interpretează piesele.

 Tânăra este absolventă a Facultății de Litere de la Universitatea “Babes Bolyai”, din Cluj-Napoca, și se declară foarte apropiată de Divinitate, fiind mereu recunoscătoare pentru harul pe care l-a primit, acela de a-i bucura pe oameni cu vocea ei.

 Palmaresul solistei de muzică populară Virginia Irimuș vorbește de la sine despre talentul său: câștigătoare a trofeelor de la Festivalurile de la Beiuș și Năsăud, locul I la concursul organizat de Televiziunea Română, “Moștenitorii”, din cadrul Tezaurului Folcloric, câștigătoare a Trofeului “Cântecului de cătănie” de la Cluj-Napoca și, nu în ultimul rând, locul I la Festivalul de la Mamaia.

 În repertoriul său, Virginia Irimuș alege să cânte, în special, colinde, pricesne și cântece de înstrăinare, pe care le-a simțit întotdeauna ca fiind cele mai înduioșătoare.

 În videoclipul de mai sus puteți asculta melodia “Cântecul românilor duși din țară”, interpretată de către Virginia Irimuș în cadrul emisiunii

“Vine Vaida pe la voi”, de pe Look TV.

  Înregistrarea amintită se află încărcată și pe canalul youtube “looktvromania”, inițiat în 2012 și dedicat programelor de divertisment de pe Look TV, program de televiziune din Transilvania difuzat național.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL