Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vescan - Tic-Tac (feat. Mahia Beldo) Xsession Version

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance Hip-hop/rap
2,545 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântărețul Vescan (Daniel Leonard Vescan) este un rapper din Cluj Napoca. S-a născut la 26 mai 1987 și a apărut pe piața muzicii din România în anul 2006, cu albumul intitulat „Învață, trăiește, zâmbește”.
 A lansat încă trei albume, precum și multe melodii ale acestui gen îndrăgit de tineri, iar piesa „Tic-Tac” din acest videoclip este produsă în 2016.
 Melodia reprezintă o colaborare reușită între Vescan și Mahia Beldo (Mihai Boldea), un alt clujean.
 De altfel, Beldo este câștigătorul unui premiu în muzica românească, pentru cel mai bun hit din genul hip-hop.

 Titlul melodiei, „Tic-Tac”, simbolizează trecerea timpului, iar Vescan, care este și autorul versurilor, își exprimă regretul pentru faptul că anii s-au scurs atât de repede din copilărie până în prezent.
 Propunerea celor doi rapperi este ca timpul să fie oprit în loc de „cineva” sau de o forță supranaturală, astfel încât omul să trăiască toată viața la vârsta care îi convine, fără să mai îmbătrânească.
 Prin mesajul transmis, piesa atinge și aspectele referitoare la mediul profesional și la programul de lucru zilnic care ne răpește cea mai mare parte din timp, la problemele financiare ale majorității românilor și la alte griji personale care accelerează inevitabil procesul de îmbătrânire.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL