Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Vescan feat. Sişu Tudor & Dj Wicked - Pe minus mereu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
810 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul oficial de mai sus este o continuare, se pare, a proiectului început de către Puya, ElenaIonescu și Vescan - "XSession3" - în 2016 ( cu piesa "Pasiune") și care avea ca scop promovarea cântecelor care i-au făcut și pe băieții de la formația "La familia" (membri fondatori: Puya, Sișu Tudor), celebri.

 Această revenire a celebrilor artiști de hip hop din România, despre care am amintit anterior constă într-o primă colaborare între Vescan, Sișu Tudor și Dj Wicked, pe care îi unește, după cum este evident și din videoclip, acceași pasiune de a cânta despre subiecte autentice din societatea contemporană.

 În acest sens, îi putem vedea pe cei trei tineri colaboratori cum reușesc, și de această dată, să surprindă, într-un mod destul de elocvent, o realitate de care suntem, majoritatea dintre noi, mai mult sau mai puțin conștienți, și anume că, înainte de a gusta succesul, în viață este recomandat sa înveți să pierzi (să accepți eșecurile).

 Videoclipul oficial al melodiei "Pe minus mereu" este regizat și realizat de Claudiu Stan, în orașele București și Cluj-Napoca, iar înregistrările au loc în studiourile "Scandalos Music".

 Compoziția muzicală îi aparține lui Mahia Beldo, în timp ce textul este compus de către Vescan, în colaborare cu Sișu Tudor.

 Aceeași filmare se regăsește pe canalul youtube"MusicExpertRecords", inițiat în 2013 și dedicat promovării unor artiști de la noi, cum ar fi: Puya, Vescan, Elena Ionescu, Mahia Beldo, Ester sau Anastasia.

Comenteaza

RSS
Positive SSL