Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira-Te-ai dus mândra mea şi cred

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
11,418 Vizionari

Publicitate

Descriere

La doar 28 de ani, Valentin Sanfira este unul dintre cei mai apreciați membri ai Ansamblului „Doina Gorjului”, alături de care a participat la numeroase festivaluri naționale și internaționale, iubit fiind pentru firea sa caldă, sensibilă și vocea extreme de plăcută, în care Valentin ascunde o poveste de viață mai grea.
Valentin, povestește  în presă, cu nodul în gât, despre familia sa. Părinții lui s-au căsătorit când erau foarte tineri, respectiv mama lui a avut 16 ani, iar tatăl 19. După o perioadă, cei doi decid să înfieze un copil, pe fratele lui Adrian, care la vârsta adolescenței aflând de mama biologică și de adopție, întoarce spatele familiei și o alege pe mama sa naturală. Valentin, mai povestește despre cum trebuia să umble desculț, să doarmă uneori flămând și să țină de banii care mama le dădea de cheltuială.

 

În timp ce unii copii își luau ciocolată sau dulciuri, el își lua pâine să aibă ce mânca, deoarece ei aveau pâine numai în sărbători. De aceea, tot ce și-a dorit a fost să răzbească și să își ajute mama să aibă o viață bună.
Dumnezeu însă nu l-a uitat și înzestrat cu  talent nativ, Valentin Sanfira s-a lansat pe scenele muzicii populare românești  obținînd Premiul al II-lea la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008” și devenind solist al „Doinei Gorjului”, alături de care participă la numeroase spectacole.
La doar 19 ani, Valentin Sanfira, lansează primul său album intitulat „Sunt flăcău mândru gorjean”, iar mai apoi, a lansat albumele „Eu din Dănciulești mă trag”, „Când două inimi se unesc”.
Din 2016 a început  colaborarea cu Prima Tv unde este prezentatorul emisiuni Mama mea gătește mai bine.

Comenteaza

RSS
Positive SSL