Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira-Te-ai aruncat la altu-n braţe (Official Video) NOU

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
94,429 Vizionari

Publicitate

Descriere

Valentin Sanfira face parte din generația mai tânără a muzicii folclorice românești, fiind născut în 29 decembrie 1989, în satul Dănciulești, județul Gorj. În prezent, figurează ca solist profesionist în cadrul Ansamblului profesionist "Doina Gorjului".

Mai multe informații și imagini din spectacolele sale sau din viața privată se găsesc pe site-ul său: www.facebook.com/ValentinSanfiraOfficial

Videoclipul melodiei "Te-ai aruncat la altu-n brațe" este încărcat pe site-ul GS Music Official, cel mai mare producător și distribuitor de muzică populară din Oltenia.

Pe același canal, se regăsesc și alți colegi de breaslă ai tânărului artist, cum ar fi: Niculina Stoican, Olguța Berbec, Vasile Ciobanu, Maria Loga sau Nelu de la Craiova.

Versurile transmit un mesaj emoționant, care se potrivește, din păcate, multor cupluri, pentru că, așa cum spune tot un artist, "dragostea este nedreaptă": în urma trădării de către persoana iubită, protagonistul alege să nu mai vrea să știe de aceasta: "Tot ce-a fost nu va mai fi/Eu nu te mai pot iubi/Vreau să-ți vezi de drumul tău/E prea târziu să-ți pară rău."

Comenteaza

RSS
Positive SSL