Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Sunt ca bradu'n munţi de piatră

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
16,485 Vizionari

Publicitate

Descriere

Mirul folclorului gorjean, Valentin Sanfira, conform biografiei oficiale, este absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice „C-tin Brailoiu” din Târgu Jiu, secția canto popular.  El a devenit colaborator al „Doinei Gorjului”, fiind distribuit în numeroase spectacole, datorită vocii sale deosebit de melodioase și a interpretărilor care au ajuns la inima publicului, cucerindu-l aproape instantaneu.
Valentin Sanfira este câștigător al Premiului al II-lea la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008”, fapt care a contribuit decisiv la intrarea sa în rândul angajaților ansamblului "Doina Gorjului".
Pe lângă talentul său deosebit, Valentin are un fler remarcabil de a se face apreciat și îndrăgit de oameni, fiind o fire deschisă, naturală și veselă. Optimist incurabil, el a depășit ajutat de muzică, toate tristețile și greutățile din viața sa, încă de mic copil.


Venind dintr-o familie care a cunoscut foarte multe greutăți din cauza sărăciei, Valentin și-a promis că va ajunge un om de succes, pentru a putea fi alături de părinții săi și a-i sprijini, întorcându-le astfel grija și îndrumarea pe care aceștia i-au acordat-o de-a lungul timpului.
Valentin a fost distribuit în multe spectacole, a participat la multe evenimente, emisiuni radio și televiziate, a lansat câteva melodii, albumul „Când două inimi se unesc” și mai multe colaje muzicale.
Melodia „Sunt ca bradu’n munți de piatră” este o melodie lansată recent, în mai, despre care artistul, spune în pagina sa de facebook că e scrisă cu sufletul, pentru toți cei care iubesc muzica gorjeană și nu numai, sperând ca melodia să placă și să fie bine primită.
Să o primim atunci cu drag și să ne bucurăm de ea!

Comenteaza

RSS
Positive SSL