Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Spectacol în memoriam lui Aurelian Preda - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
16,889 Vizionari

Publicitate

Descriere

Valentin Sanfira, sau „craiul” scenei folclorice gorjene, este absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția canto popular, iar mai apoi, devine colaborator al „Doinei Gorjului”, unde, datorită prizei sale la public și a interpretărilor deosebite, este distribuit în numeroase spectacole.
Valentin a participat la mai multe festivaluri și concursuri, dar Premiul al II-lea de la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008” a avut o amprentă importantă și chiar decisivă integrării sale în rândul angajaților ansamblului "Doina Gorjului".


În prezent este student la Conservator, este preferatul multor emisiuni folclorice de la Radio și TV, nu doar datorită vocii sale, dar și a prezenței sale radioase, vesele, și plină de carismă. Ascultându-l și privindu-l, nu ai întrezări nici o clipă ce ascunde el în sufletul său referitor la copilăria plină de lipsuri pe care a avut-o. Valentin a avut o poveste de viață impresionantă, care l-a ajutat oarecum să se fromeze ca om și caracter și l-a apropiat în mod deosebit de familia căreia îi este mereu alături.
Cu o viață tumultoasă, aflat mereu în vizorul presei prin relațiile sale siropoase, a declarațiilor față de fostele iubite, dar și de viața sa personală, Valentin nu este doar un artist al scenei, dar și unul monden.
Deosebit de sensibil, cu o voce pregnantă, acesta a fost distribuit în Martie, anul curent, să cânte pe scenă în memoria celui care a fost, marele Aurelian Preda.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL