Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Rabdă inimioară

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,015 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira este un artist complet care face parte din tânăra generație de interpreți care fac legătura cu vechile generații deja consacrate.

Melodia de față reprezintă cea mai nouă creație a îndrăgitului interpret. Nu de puține ori, în folclorul românesc apare motivul răbdării, adică al acceptării situației, cu speranța că eforturile vor fi răsplătite în viitorul apropiat.

Artistul popular Valentin Sanfira mărturisește că într-o zi eforturile își vor găsi răsplata, că drumul bun și drumul rău se vor alege într-o zi. Inima cunoaște prosperitate, fericire, tristețe, lipsuri.

Când asculți melodia de față ”Rabdă inimioară rabdă”, parcă te transpui ca spectator, povestea actuală fiind povestea vieții unui om care iubește, muncește, suferă și se bucură. Valentin Sanfira reușește într-o manieră unică să treacă de la registrul melancolic, la cel vesel, de la stilul dării de seamă, la cel al glumelor și bunei dispoziții. Jocul de scenă, tonalitatea vocii converg spre redarea mesajului cu o intensitate nemaivăzută, de parcă ți-ai dori să trăiești povestea cântată și mai departe de durata obișnuită a unui cântec popular.

Videoclipul este excelent realizat, fundalul sonor este excepțional. Artistul, prin poziția statică, având mâinile încrucișate redă poziția omului care trăiește sub semnul destinului, în pridvorul casei, redând, prin intermediul cântecului, povestea de viață.

O constantă a acestei melodii o reprezintă mesajul de speranță. Omul dacă ar putea, și-ar trăi viața după propria dorință, însă dacă nu are aceastră capacitate, îndrăgitul artist popular Valentin Samfira ne învață că speranța este aceea care ne este întodeauna alături.

Comenteaza

RSS
Positive SSL