Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Omule de n-ai copii

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,459 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cu toții îl cunoaștem pe Valentin Sanfira, fostul coleg al lui Horia Vârlan, din cadrul emisiunii "Mama mea gătește mai bine". Cei care nu ascultă în general muzică populară nu ar fi zis că  artistul s-ar ocupa și cu așa ceva.

În prezent student la Conservator și absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice "C-tin Brăiloiu" din Târgu Jiu, Valentin a colaborat în primii ani cu Ansamblul Doina Gorjului. A participat la numeroase spectacole, printre care și Festivalul Național al Cântecului Popular Mamaia 2008, unde a plecat acasă cu locul II.

Pe plan personal, nu am putea spune că îi merge rău. Artistul se bucură de toată atenția sexului frumos, având iubite unele dintre cele mai admirate femei din țară. Presa a fost pe urmele sale încă de la începutul relației cu Roxana Vasniuc, apoi, în 2016, la brațul său o vedeam pe Cosmina Adam, fosta concurentă Miss Hotess România, acum asistenta Mirelei Vaida, în cadrul emisiunii Acces Direct, difuzată pe Antena 1. Din păcate, nici această relație nu a mers, astfel că artisul a fost zărit pe o plajă din Mamaia, în compania unei brunete sexy, Ramona Cla. Codruța Filip este cea care l-a adus în fața altarului, jurându-și iubire veșnică. Artistul este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa lui soție.

Comenteaza

RSS
Positive SSL