Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Omule, ce esti pe lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
17,549 Vizionari

Publicitate

Descriere

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai in voga artisti de muzica populara tara care reuseste sa aduca multa bucurie prin cantecele sale.

Cantaretul Valentin Sanfira se bucura din plin de cariera sa, care se pare ca infloreste pe zi ce trece, dar nu putem spune acelasi lucru si despre viata sa private, care a fost tulburata mereu, inca de mic copil.

In trecut, Valentin Sanfira nu si-a gasit linistea langa o persoana si chiar este destul de pretentios cand vine vorba de domnisoare, deoarece a suferit mult din dragoste. Totusi, de curand, Valentin sanfira a gasit iubirea vietii sale, o fata frumoasa cu care se va casatori anul viitor, dupa cum spune el.

A ales-o din prima secunda, deoarece este frumoasa, modesta si buna la suflet. Iata deci, acestea sunt de fapt ingredientele necesare unei iubiri si nu altele!

Valentin Sanfira este absolvent al Liceului de Muzica si Arte Plastice „C-tin Brailoiu” din Targu Jiu, sectia canto popular. A devenit colaborator al „Doinei Gorjului”, fiind distribuit în numeroase spectacole.

Premiul al II-lea la Festivalul National al Cantecului Popular „Mamaia 2008” a contribuit decisiv la intrarea sa in randul angajatilor ansamblului Doina Gorjului.

In peisajul folcloric gorjenesc, vocile barbatesti sunt din pacate rare iar el este exceptia celor care confirma regula.

Valentin Sanfira a fost student la Conservator si este preferat al multor emisiuni folclorice de la Radio si TV, dar si al romanilor care iubesc prezenta sa scenic plina de veselie si vocea lui cu un timbru special, dulce si cald.

In septembrie 2018, el lanseaza melodia „Omule ce esti pe lume”, o melodie de suflet, care ne indeamna sa fim mai buni si sa ne aplecam mai mult asupra lucruilor care conteaza in viata.

Comenteaza

RSS
Positive SSL