Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira-Nu mă schimbă banii-n viață (Official Video) NOU

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
49,451 Vizionari

Publicitate

Descriere

 O altă melodie din repertoriul interpretului Valentin Sanfira, este “Nu mă schimbă banii-n viață”.Versurile sunt inspirate din realitate, ținând cont că artistul este foarte bine plătit în ultima perioadă prin contractile de televiziune pe care le onorează.

  În acest sens, Valentin Safira a fost nevoit să se multe în București și și-a cumpărat o locuință de lux în zona Bulevardului Mihai Bravu.

 Chiar dacă veniturile sale au crescut considerabil, artistul declară prin versurile melodiei amintite, că rămâne neschimbat ca om, ca fiu, frate și prieten.

 Din septembrie 2012, solistul gorjean s-a implicat într-o nouă colaborare fiind prezentatorul emisiunii “Matinali și populari” de la Etno TV, alături de Lavinia Mihaela Neagu și de alți artiști.

 Emisiunea a ridicat repede cota de audiență pe acest canal de televiziune fiind la concurență cu alte producții similar ale posturilor concurente.

 La vârsta de 16 ani, Valentin Sanfira a urcat pe scenă.El a fost susținut de mama sa să urmeze o carieră în muzica populară, deși nu aveau posibilități materiale, talentul ei i s-a transmis ți l-a ajutat.Când erau copii, el și frații săi ascultau cântecele mamei și se minunau de vocea ei deosebit de frumoasă.

 Dar din cauza greutăților prin care a trecut, mama lui Valentin a decis la un moment dat să nu mai cânte și hotărârea ei a râmas definitivă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL