Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Nu mă judeca dacă nu mă știi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,016 Vizionari

Publicitate

Descriere

Intrepretul de muzică populară Valentin Sanfira, oltean și gorjean prin excelență știe să interpreteze melodii populare cu mesaj biografic, moralizator precum melodia de față, ”Nu mă judeca dacă nu mă știi”. Artistul interpretează rolul unui bărbat care își povestește viața și nu vrea să fie judecat de cei care nu-i cunosc povestea de viață. Melodia interpretului de muzică populară Valentin Sanfira arată că omul se călește în viață prin greutăți, de aceea nu dorește să fie în conflict cu oameni care îi aduc acuze gratuite.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira știe să aleagă și să interpreteze melodiile într-un stil propriu, vocea sa inconfundabilă făcându-l să se identifice cu interpretarea melodiilor de dragoste, cu tâlc, cu mesaj, în care veselia, învățămintele și ironia se împletesc într-o manieră originală.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira excelează la capitolul joc de scenă și la cel al interpretării originale. Nu de puține ori, îl putem vedea pe Valentin Sanfira interpretând orice tip de melodie, fie că este pe scenă, fie în spații personale și inedite pentru a interpreta folclor, așa cum este filmat acum, mergând pe un drum ce traversează o pădure, simbolizând drumul vieții plin de pericole și greutăți, pe care omul îl parcurge singur.

Artiști ca îndrăgitul intrerpret de muzică populară Valentin Sanfira arată că folclorul popular românesc este viu și că evoluează în permanență, că orice subiect din viața noastră poate fi transpus în versuri și poate deveni o melodie populară.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira rămâne un artist de clasă, cu un uriaș potențial, un interpret emblematic pentru Oltenia și pentru Gorjul natal.

Comenteaza

RSS
Positive SSL