Muzica populara - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Ma iubeste Dumnezeu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
83,381 Vizionari

Publicitate

Descriere

 În cântecul întitulat “Mă iubește Dumnezeu”, solistul Valentin Sanfira mulțumește divinității pentru tot ce a realizat în viață.Chiar dacă a devenit un artist de mare succes în lumea muzicii populare, chiar dacă a fost cooptat de mai multe televiziuni naționale ca prezentator, cântărețul nu uită de unde a plecat.

 Invitat să se destăinuie la un post de televiziune din București, localitate în care s-a stabilit, Valentin a spus pe scurt povestea vieții lui în care personajul principal este mama sa.

 Artistul și-a dorit să cânte muzică populară și a început la 16 ani după ce a trecut printr-o perioadă mai dificilă, neavând posibilități materiale prea mari.Mama s-a l-a avertizat că ar putea să nu reușească, dar după ce a intrat în clasa a-IX-a la Liceul de Muzică din Tg.Jiu, Valentin Sanfira a fost remarcat pentru timbrul vocal deosebit și a început să colaboreze cu Ansamblul Artistic “Doina Gorjului”.

  La absolvirea liceului a devenit solist profesionist și când și-a anunțat familia despre această realizare,mamei sale nu i-a venit să creadă.Totul părea ca un vis, dar pentru a-și convinge mama, Valentin a invitat-o la un spectacol unde urma să cânte.

 Confirmarea veștii a fost făcută chiar de regretata profesoară și realizatoare de emisiuni folclorice, Marioara Murărescu, care l-a anunțat oficial în spectacol pe Valentin ca nou solist al Ansamblului Artistic “Doina Gorjului”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL