Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - M-aţi doborât din picioare

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
60,979 Vizionari

Publicitate

Descriere

„În cântec mi-am pus toate trăirile și dumneavoastră ați primit fiecare vers în suflet!”  spune Valentin Sanfira, când vorbește despre melodiile sale, pe care le scrie și le dedică în aceeiași măsură publicului său și celor care iubesc folclorul autentic.
Valentin Sanfira este un tânăr interpret de muzică populară din Gorj, care prin talentul și dăruirea sa față de folclor, a reușit să devină solist profesionist în cadrul Ansamblului profesionist Doina Gorjului și să cunoască o ascensiune pe scena muzicală populară din țară. Prezent la multe evenimente cultural artistice din țară, el este distribuit în foarte multe spectacole, emisiuni radio-tv, cerut fiind de publicul care îl iubește și îl prețuiește atât pentru calitățile sale artistice, dar și pentru atitudinea lui frumoasă. Valentin mai este recunoscut și ca un crai al folclorului

 

românesc, el având mai multe relații și fiind foarte curtat la rândul său de fete, lucru de care nu se ascunde, ba chiar discută deschis, zâmbitor și vesel.
Cu o viață tumultoasă, aflat mereu în vizorul presei prin relațiile sale siropoase, a declarațiilor față de fostele iubite, dar și de viața sa personală, Valentin nu este doar un artist al scenei, dar și unul monden.
Deosebit de sensibil, cu o voce pregnantă, acesta a fost distribuit să cânte pe scenă în memoria celui care a fost, marele Aurelian Preda.
Melodia „M-ați doborât din picioare” este o melodie lansată nou de către Valentin, acesta adăugând pe pagina sa mesajul: „Niciodată nu m-am lăsat pe mâna celor ce mi-au vrut răul, am rămas în credință și Dumnezeu m-a ridicat pe cele mai înalte culmi! ”.

Comenteaza

RSS
Positive SSL