Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Formația ART - Zice lumea că-i sparg casa!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
1,822 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira interpretează melodia ”Zice lumea că-i sparg casa dacă-i ciup și eu nevasta” o melodie hazlie despre relațiile extraconjugale din lumea satului. Satul consideră că femeia care iubește un alt bărbat decât pe soțul ei își sparge casa. Melodia artistului popular Valentin Sanfira este una de joc și voie bună, acest tip de melodii fiind specialitatea desoebită a artistului.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira surprinde în mod plăcut publicul cu o melodie veselă, cu mesaj. Dragostea unei femei măritate este dragostea unei femei experimentate care îl prinde în mrejele sale pe un tânăr iubăreț dar neexperimentat, spre neștiința bărbatului înșelat: ”că nu te iubește fată ca femeia măritată, ea cu frică te iubește, bărbatul nu bănuiește”.

Iubirea neconvențională, dincolo de limite arată o mentalitate din lumea satului, învechită pe care interpretul de muzică populară Valentin Sanfira o ironizează și încearcă să o prezinte cu umor ca pe o experiență de viață.

Tânărul nu se teme de gura satului mai mult decât de propriile sentimente. El consideră că ”nu sparge casa unui bărbat”, dacă îi ”ciupe nevasta”. Bărbatul de obicei află ultimul, de aceea tânărul își poate vedea în continuare de iubire, fiindcă iubita ”îl cheamă pe ascuns când bărbatul e de acasă dus”.

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira este un interpret de talie națională, nelipsit de la marile concerte, petreceri, arătând că este un cântăreț neobosit care, în permanență satisface exigențele cele mai înalte ale publicului spectator, indiferent că este la o nuntă, la un spectacol sau la un concert.

Comenteaza

RSS
Positive SSL