Muzica populara - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Doamne, tie iti multumesc

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
45,038 Vizionari

Descriere

Valentin Sanfira, deşi a avut o copilărie extraordinar de încercată şi o tinereţe presărată de câteva decepţii personale, este exemplul clar, a faptului că oricine îşi poate depăşi condiţia materială şi socială, dacă în viaţă face ceea ce simte şi luptă penru crezurile sale.

Artistul gorjean este absolvent al Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția canto popular, iar mai apoi, devine colaborator al „Doinei Gorjului”, unde, datorită prizei sale la public și a interpretărilor deosebite, este distribuit în numeroase spectacole.

Valentin a participat la mai multe festivaluri și concursuri, dar Premiul al II-lea de la Festivalul Național al Cântecului Popular „Mamaia 2008” a avut o amprentă importantă și chiar decisivă integrării sale în rândul angajaților ansamblului "Doina Gorjului".

Cu o viață tumultoasă, aflat mereu în vizorul presei prin relațiile sale siropoase, a declarațiilor față de fostele iubite, dar și de viața sa personală, Valentin nu este doar un artist al scenei, dar și unul monden.

Deosebit de sensibil, cu o voce pregnantă, acesta a fost distribuit în Martie, anul curent, să cânte pe scenă în memoria celui care a fost, marele Aurelian Preda.

Valentin Sanfira a crescut într-o familie unde a cunoscut foarte multe greutăţi materiale, dar el şi-a promis că va depăşi această situaţie şi îşi va ajuta părinţii în viaţă, ceea ce a şi făcut.

Una din melodiile lansate în anul 2018, este „Doamne ţie îţi mulţumesc”, o melodie unde artistul mulţumeşte prin talentul său vocal divinităţii pentru toate cele bune sau mai puţin bune în viaţă. Să primim această melodie cu sufletul deschis şi să o audiem cu drag!

Comenteaza

RSS
Positive SSL