Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Din copilul de la țară

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
10,944 Vizionari

Publicitate

Descriere

Piesa “Din copilul de la țară” interpretată de artistul Valentin Sanfira a fost postată pe canalul de Youtube al cântărețului și suprinde imagini emoționante cu copii.
Valentin a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice “Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția canto popular, apoi a devenit membru al Ansamblului “Doina Gorjului” (Gorj – zona din care provine). În prezent, cunoscutul cântăreț este student la Conservator și este invitat la multe emisiuni tv și radio. De asemenea, prezintă emisiunea “Mama mea gătește mai bine”, împreună cu Horia Vîrlan, pe postul de televiziune Prima TV. Valentin a aflat în copilărie că fratele său este adoptat și a fost

șocat de vestea primită. Într-un final, Adrian, fratele său, a ales să își ierte și să se întoarcă la mama naturală, cea care îl abandonase la naștere, făcându-l pe artist să sufere mai mult. În ceea ce privește viața amoroasă, nu se poate plânge. Interpretul de muzică populară, datorită aspectului fizic de invidiat, se bucură de un succes incredibil și multă admirație din partea reprezentantelor sexului frumos. A avut o relație frumoasă cu Roxana Vașniuc, iar presa nu i-a scăpat nici o clipa din ochi. În ianuarie 2016, a surprins din nou prin relația cu o fostă concurentă Miss Hostess Romania, Cosmina Adam.

Comenteaza

RSS
Positive SSL