Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

VALENTIN SANFIRA & CODRUȚA FILIP - “Tu ești soarele meu”

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
11,182 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgitul interpret de muzică popular Valentin Sanfira nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu este gen folcloric pe care să nu-l fi abordat cu responsabilitate și dăruire, de aceea, mereu este răsplătit cu aplauze și mereu încântă publicul cu interpretarea sa de excepție. După ce a interpretat melodii tematice despre dragostea tânărului pentru o vădană, dragostea băiatului pentru o tânără căsătorită, după ce s-a căsătorit, Valentin Sanfira, care poate cânta cu succes toate melodiile în oricare loc posibil și în orice conjunctură a decis să cânte un duet cu partenera sa de scenă artistică, dar și de scena vieții.

Artiștii celebri Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt un cuplu atât pe scenă cât și în viață. Melodia ”Tu ești soarele meu” reprezintă o abordare cu talent în sfera muzicii ușoare a unei melodii de către doi interpreți care sunt devotați cu succes muzicii populare. Cei doi, prin intermediul muzicii exprimă împlinira unui ideal, acela al iubirii dintre Soare și Lună-Tu ești Soarele meu, tu eși Luna mea”. Iubirea este un ideal care se materializează prin căsătorie și cei doi artiști, Valentin Sanfira și Codruța Filip arată că sunt totul –unul pentru celălalt. Melodia este filmată într-un studiou de televiziune. Interpretul Valentin Sanfira este din
Oltenia, iar interpreta Codruța Filip este din Moldova, Gorjul și Iașul unindu-se ca un simbol peste secole al Unirii dintre Țara Românească și Moldova.

Cei doi îndrăgiți artiști, Valentin Sanfira și Codruța Filip își doresc ca să fie ămpreună pe scena vieții și pe scena artistică aplaudați și iubiți de fani oentru tot restul vieții.

Comenteaza

RSS
Positive SSL