Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Ce frumoasă-i dragostea!❤️NOU❤️

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
721 Vizionari

Publicitate

Descriere

Îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira este un interpret care a ales să cânte melodii cu mesaj puternic. ”Ce frumoasă-i dragostea” este o melodie cu mesaj puternic, moralizator și într-o mare măsură chiar mobilizator. Omul corect este conștient că are o singură viață și că ar dori să o trăiască în petrecere, alături de femeia iubită, numai că viața, înainte de a fi fericită, trebuie să fie plătită cu muncă și cu suferință. Această melodie se bazează pe o constatare puternică, rece și echilibrată și pe mesajul moralizator că alegerea potrivită a partenerei de viață face ca toate greutățile vieții să fie învinse: ”Norocul ce mi-e dat, e să-ți cânt, lume cu drag...Ce frumoasă-i dragostea, alăturea de mândra!”

Orchestra este acordată perfect cu vocea deosebită și cu jocul de scenă al îndrăgitului interpret de muzică populară Valentin Sanfira. Veselia și starea de bine absolut sunt ingredientele de bază ale acestei melodii care este o alegere perfectă pentru orice petrecere. ”Din cântec, mi-am făcut parte, tu lume mi-ai fost aproape”, cântă îndrăgitul interpret de
muzică populară Valentin Sanfira, oferind secretul vieții fericite/.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira a ajuns la deplină maturitate artistică, deși este încă tânăr, dar este o voce incontestabilă în folclorul românesc.

Îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu este gen folcloric pe care Valentin Sanfira să nu-l fi abordat cu responsabilitate și dăruire, de aceea, mereu este răsplătit cu aplauze și mereu încântă publicul cu interpretarea sa de excepție.

Comenteaza

RSS
Positive SSL