Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Valentin Sanfira - Când doua inimi se unesc

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
4,220 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira reprezintă prototipul artistului popular complet reprezentant al tinerei generație de interpreți care duc mai departe moștenirea lăsată de înaintași.

Când asculți melodia de față ”Când două inimi se unesc”, realizezi că te afli în luna martie, luna iubirii față de femeie, fie ea soție, mamă, fiică, soră sau bunică. Mesajul acestei melodii este unul de speranță, încredere, motivare pentru căutarea iubirii adevărate. Artistul comunică frecvent cu sala, făcând îndemnul ”să vă iubiți mereu, dragii mei”. Puritatea dragostei este comparată de artisul de muzică cu un vis din care acesta nu ar dori să se mai trezească vreodată. Iubirea este o țintă la care nu se ajunge fără suferință, artistul Valentin Sanfira afirmând că a vărsat lacrimi, a trecut prin suferințe, având capacitatea să înțeleagă și să onoreze astfel bucuria și veselia oferite de găsirea dragostei adevărate.

Dragostea, în viziunea interpretului de muzică populară Valentin Samfira ține de simboluri: inimă, dragoste curată. Iubirea vine pe nesimțite, iar dacă este împărtășită, ”când două inimi se unesc, cu droagoste curată nimeni pe lume n-o să poată, ca să le mai despartă”.

Filmarea acestei melodii, realizată în cadrul unui concert este excelent realizată, fundalul sonor este excepțional, cum de altfel, excepțională este și prestația dansatorilor, alături de care evoluează interpretul de muzică populară Valentin Samfira. Artistul, cântă în mijlocul grupului de dansatori, are un joc de scenă și o voce deosebită, prin care, așa cum arată imaginile excelent surprinse, artistul empatizează cu sala, sală care îl răsplătește cu aplauze.

Comenteaza

RSS
Positive SSL