Muzica populara - e-neatza.ro

Un român a inventat tricicleta electrică

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
2,274 Vizionari

Descriere

Undeva prin satul Dealu Frumos, Pietroșița, Dâmbovița, în urmă cu 70 de ani se năștea nea Lungu, Andrei Lungu care a fost pasionat de tehnică și și-a dorit mai mereu să facă un lucru mai altfel.  Și a făcut. Anul trecut, nea Lungu s-a pus pe treabă și a conceput și realizat un triciclomotor electric, sau altfel spus, a motorizat o tricicletă.
Acest proiect sau invenție cum o numește nea Lungu, este luat în râs de unii și apreciat de alții, în timp ce majoritatea se întreabă dacă acest vehicul ar putea fi înregistrat pentru a putea circula cu el pe drumurile naționale.


Cu o construcție care nu necesită o investiție foarte mare, cu un consum destul de mic, invenția simpaticului și ambițiosului bătrânel din Dâmbovița ar putea avea totuși un mare impact și totodată succes.
Deoarece a luat proiectul în serios, nea Lungu a filmat și a explicat cum a luat naștere această triciletă electrică, a detaliat compunerea acesteia și chiar a prezentat-o publicului larg, pe canalul de socializare youtube, unde găsim și traducere în limba engleză. Și de ce nu? Dacă este să fim sinceri cu noi, multe invenții au fost luate în râs prima oară, iar mai apoi, patentele au fost cumpărate de către străini.

Comenteaza

RSS
Positive SSL