Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Un polițist din Oradea a oprit traficul pentru ca o raţă şi bobocii ei să poată traversa strada

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video Emisiuni TV Diverse
5,237 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube al televiziunii naționale TVR, canal înființat în 2012 și dedicat, în general, știrilor din variate domenii și mai multor programe de divertisment (emisiuni, filme sau seriale TV).

Televiziunea română este afiliată la diverse organisme media internaționale, cum ar fi: EBU - Uniunea Europeană de Radioteleviziune (din 1993), CIRCOM REGIONAL - Asociaţia Televiziunilor Publice Regionale din Europa sau IFTA - Federaţia Internaţională a Arhivelor de Televiziune (din 1994).

De pe playlisturile create pe canalul amintit, se remarcă îndeosebi înregistrări din sport (gimnastică), muzică populară și tradiții/obiceiuri românești sau diverse emisiuni - proiect ("Izolați în România", proiect semnat Dite Dinesz, la TVR1 și proiectul numit "Unde-i acasă?", semnat Irina Păcurariu).

Videoclipul "Un polițist din Oradea a oprit traficulpentru ca o raţă şi bobocii ei să poată traversa strada" este o filmare ce aparține unui amator și publicată pe canalul youtube TVR, în 2017 (2 mai), surprinzând o rată cu mai mulți boboci, care încercau să traverseze una dintre cele mai aglomerate intersecții din Oradea.

Partea oarecum amuzantă a filmării o constituie intervenția agentului de poliție rutieră, care dovedește un simț de răspundere deosebit și respect pentru ceea ce suntem tentați, de multe ori (în grabă), să uităm (natura și toate vietățile din jur, obligate să se acomodeze la noile condiții geoclimatice).

Taguri: emisiuni tv, tvr, oradea

Comenteaza

RSS
Positive SSL