Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Uite ce se întâmplă cu corpul tău dacă te laşi de fumat...

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
6,115 Vizionari

Publicitate

Descriere

Este o scurtă prezentare încărcată pe canalul de televiziune locală din județul Argeș - Curier TV - Televiziunea sufletului tău - înființat în decembrie, 2011.

Videoclipul "Ce se întâmplă cu corpul tău după ce telași de fumat?" este încărcat pe site în 2013 și are în vedere câteva beneficii importante, pe care corpul uman și le recăștigă, după renunțarea la fumat, unul dintre cele mai nocive obiceiuri.

Întâi de toate, se subliniază dificultatea celor care se lasă de fumat, la un moment dat, de a nu mai reveni la acest obicei.

Publicitate

Primele efecte benefice ale renunțării la fumat se observă chiar la 20 de minute de la ultimul fum: tensiunea, temperatura și pulsul scad la nivelul normal. După 8 ore, nivelul oxigenului din sânge revine la normal, iar dupa 24 de ore terminațiile nervoase încep să se regenereze.

După un an, riscurile bolilor coronariene scad cu 50% față de cele ale unui fumător, iar după doi ani, riscurile unui infarct scad până aproape de limitele normale.

În urma enumerării acestor beneficii, este de dorit ca fiecare să se gândească de două ori, înainte de a mai continua să se delecteze cu acest viciu.

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL