Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tractor U 650 forestier tractează un autocamion Mercedes 1846

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
6,495 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un tractor U 650 forestier tractează un autocamion Mercedes 1846 cu sarcina utilă de 20 de tone pe care reușește să-l urnească pe o suprafață alunecoasă, în condiții de iarnă (gheață
și zăpadă înghețată).

Tractorul universal cu motorul diesel D 110 de 65 de cai putere la 1800 de rotații/minut, fabricat la Brașov este din clasa mijlocie a acestor utilaje, folosit atât pentru lucrări agricole și forestiere cât și pentru transport.

Echipamentul forestier care se poate adapta este un troliu mecanic acționat cu lanț de la priza de putere, care ar mări forța de tracțiune la 4500 kgf.

Priza este independentă sau sincronă, de gamă mare de viteze, iar trecerea de la o gamă superioară la una inferioară în timpul lucrului se face printr-un amplificator de cuplu, fără a opri motorul.

Un alt avantaj al acestui tractor este manevrarea mai ușoară a volanului datorită mecanismului cu servo-direcție. U 650 poate să-și modifice ecartamentul (distanța dintre roțile
aceleiași osii) având în vedere construcția osiei din față.

Alte variante constructive ale acestui model sunt tractorul U 650 Super și tractorul U 650 DT, cu același motor și cu aceeași transmisie.

Având în vedere caracteristicile enumerate, motivele pentru care tractorul U 650 a reușit să deblocheze autocamionul cu un tonaj mult mai mare sunt evidente.

Comenteaza

RSS
Positive SSL