Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

TOP 7 cele mai mari şi impresionante monumente

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Diverse Interesant
1,698 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul numit "Top 7 cele mai mari și impresionante monumente" se află încărcat pe canalul youtube "5 Chestii interesante", inițiat în 2006 și dedicat unor subiecte de tip informativ, din variate domenii de cunoaștere, cum ar fi: știință (biologie, chimie), tehnologie, istorie etc.

 În incipitul filmulețului, se face trimitere la cel mai bun (în sensul de performant) program de editare video, la momentul actual, și anume Filmora, al cărui link de înregistrare este oferit în descrierea videoclipului:

https://filmora.wondershare.com/video-editor/?utm_source=5CI0508&utm_campaign=filmora-screen&utm_medium=CPV

 Încă din titlul amintit, este evidentă orientarea atenției publicului-țintă spre câteva (7, în acest caz) dintre cele mai mari și impresionante monumente din lume.

 Astfel, acestea ar fi, în ordinea descrescătoare a criteriului avut în vedere aici, următoarele: 7. Stâlpi Totemici/6. Statuia Libertății/5. Muntele Rushmore/4. Patria Mamă/3. Insula Paștelui/2. Crazy Horse/1. Columna lui Traian.

 Monumentul care se află în fruntea clasamentului propus mai sus - "Columna lui Traian" (113 d.Hr.) - este descris ca fiind alcătuit din sculpturi specifice arhitecturii italiene (din Roma antică) și care reprezintă scene semnificative din campaniile conduse de către împăratul Traian, în Dacia (actuala România), în vederea cuceririi acesteia din urmă.

 Pe acelasi canal youtube - "5 Chestii interesante" - regăsim și o serie de alte videoclipuri, la fel de interesante, din alte domenii variate ale cunoașterii umane, cum ar fi, de exemplu: "10 imagini medicale tulburătoare din istorie", "Top 10 chestii bizare despre moarte", "Top 10 youtuberi români 2017" sau "Top 10 Cele mai mici păsări din lume".

Comenteaza

RSS
Positive SSL