Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Top 12 cele mai scumpe case din lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
535 Vizionari

Publicitate

Descriere

Genul acesta de videoclipuri sunt create după modelul articolelor de tip "Top 5" sau "Top 10", pe baza cărora sunt alcătuite unele dintre cele mai de succes publicații sau bloguri online. În acest sens, se și precizează, în debutul acestui videoclip, numele paginii de facebook care conține asemenea videoclipuri, făcându-se apel la vizitatorii ei, pentru a-i da like: http://www.facebook.com/5ChestiiInteresante

Scopul acestui videoclip este informativ, clasamentul fiind realizat în funcție de valoarea imobilelor respective (în ordine descrescătoare).

Astfel, aflăm că pe locul 12 se află Castelul Bran din Brașov, România, fiind cunoscut în lumea întreagă ca resedința contelui Dracula (Vlad Țepes).

De reținut sunt, indeosebi, primele 3 locuri din acest clasament: pe locul 3 se află Vila Leopolda ( valoare de 736 milioane $), pe locul 2 se află reședința Antilla (1 billion $), aparținând unui om de afaceri indian, iar pe locul 1 - inegalabilul Palat Buckingham din Londra ( estimat la 1.530.000.000 $), reședința monarhilor englezi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL