Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Top 10 cele mai mici ţări din lume

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
3,415 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul "Top 10 cele mai mici țări din lume" este încărcat pe data de 13 iulie 2016, pe canalul youtube, numit, în mod semnificativ, "5 Chestii interesante". Acest canal este dedicat unei serii de filmulețe, grupate în jurul tematicii de gen Top 5/Top 10/Top 20, întâlnită tot mai des în mediul online.

Astfel, găsim pe canalul "5 Chestii interesante", informații care de care mai interesante, din domenii științifice, cum ar fi istoria, geografia, biologia sau medicina, precum și videoclipuri de interes general, menite să ne atragă atenția/să ne facă să rememorăm anumite date citite sau văzute, cu ceva timp în urmă.

Printre titlurile similare, care trezesc interesul publicului pentru subiectele propuse, enumerăm: "Top 5 pirați faimoși", "10 lucruri interesante despre Cernobîl", "5 Eroi reali" sau "Top 5 cele mai proaste jocuri".

În videoclipul "Top 10 cel mai mici țări din lume", se trec în revistă 10 dintre cele mai mici țări din lume, în funcție de suprafața ocupată. Astfel, lista acestor țări este, în ordine descrescătoare:  10 – Grenada - 344 km²/9 – Malta - 316 km²/8 – Maldives - 300 km²/7 –Sfântul Kitts si Nevis - 261 km²/6 – Liechtenstein - 160 km²/5 – San Marino - 61 km²/4 – Tuvalu - 26 km²/3 – Nauru - 21 km²/2 – Monaco - 2 km²/1 – Vatican - 0.44 km².

De asemenea, fiecare dintre cele 10 țări beneficiază de câte o succintă prezentare, care se referă la principalele atracții turistice ale acesteia. În concluzie, filmulețul este un ghid potrivit pentru pasionaţii de călătorii și nu numai.

Comenteaza

RSS
Positive SSL