Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tomis Junior - A plecat poştaşu-n sat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
18,957 Vizionari

Publicitate

Descriere

 "Tomis Junior" este o formație de muzică populară și de petrecere din Galați, înființată în 1992, cu titlul inițial de "Tomis2". Ulterior, numele grupului s-a transformat în "Tomis Junior", având în vedere vârsta foarte tânără a solistei Doinița Fluturu, care avea atunci doar 16 ani.

 În prezent, formația "Tomis Junior" este alcătuită din patru membri, după cum urmează: Doinița Fluturu, Nicu Fluturu, Gheorghe Iacob și Cătălina. Aceștia participă numai la evenimente live, iar prestația lor este una memorabilă, de fiecare dată.

 Prin talentul instrumental și vocal deosebit (soliste sunt Doinița Fluturu Carp și Cătălina), succesul grupului amintit este, de fiecare dată, garantat. Acestor calități artistice, li se adaugă, bineînțeles, și o dotare cu instrumente și sonorizare adecvate.

 De-a lungul carierei, band-ul Tomis Junior editează aproximativ 30 de albume, dintre care spicuim câteva tilturi: "Cum o vrea viața să fie...", "De of, de joc, de voie bună", "Viață grea", "Când ai prieteni" și o colecție de "Best of" (în mai multe volume).

 Melodia de mai sus - "A plecat postașu-n sat" - este încărcată pe canalul youtube al casei de discuri Spiros Galați ("SpirosGalatiOfficial"), inițiat în 2012 și dedicat muzicii populare și de petrecere.

 Mai multe date discografice și informații în legătură cu eventuale programări de concerte live pot fi obținute de pe site-ul formației www.tomisjr.ro

Comenteaza

RSS
Positive SSL